jueves, 6 de marzo de 2008

UNA BONA NEVADA.....












Avui aquest mati he rebut un e-mail d' en Xevi que viu a Vielha, i m' ha deixat unes quantes fotos de les nevades d' aquests dies... i ens deia...

Hola a tots!
Us faig arribar algunes fotos de la nevada d'aquests dos dies a Vielha.
A mi tanta neu m'ha sorprès molt, perquè a hores d'ara encara no ha parat de nevar, i això que va començar dimarts pel matí. Suposo que més d'un deu estar acostumat a veure tanta neu però per mi és novetat, si més no fa molt que no ho veia!
Totes les fotos son dins la ciutat (o millor dit 'poble'???) de Vielha, i encara no he vist com estan les muntanyes i pistes d'esqui; però tan punt hi vagi (demà si no neva!!!) us faré arribar alguna foto per fer enveja als esquiadors, je je...
En fi, que amb aquesta nevada he après que els neumatics de contacte van de fàbula (els nissan terrano de la feina en porten) i que la gent d'aquesta part de mòn està molt acostumada a la neu, perquè la vida continua igual (a Girona ja estaríem colapsats...).
Les fotos son: 051, la vista del carrer des de el meu piset. 064 el meu cotxe soterrat a la neu (espero que dilluns que ve ja el pugui treure...) i la resta, bàsicament fotos del carrer principal de vielha.
Records a tots!!!!

Disfruta les nevades Xevi, quina enveja que ens fas!!

Musus

No hay comentarios: