lunes, 25 de febrero de 2008

PER UNA BONA FORÇA DE VOLUNTAT!!

Ei xiqueta, això no pot continuar així, ens hem de posar les piles, tant tu com jo! cada dia dient el mateix i tot segueix igual!! ni ni ni ni.... ei ens em de motivar i sortirà voluntat d' on sigui!

Una cançoneta més!! A PARTIR D' ELLA podrem dir que és el començament d' una etapa diferent, ni millor ni pitjor, diferent, com posaven les camisetes de bangkok.. SAME SAME BUT DIFFERENT.

ESCOLTA-LA I BONA SORT! ÉS UNA HISTÒRIA MOLT BONICA....



1 comentario:

Anónimo dijo...

La veritat és que és preciós el que has penjat i probablement tens raó, ens cal motivació però no per canviar sinó per seguir caminant cap aquell horitzó on volem arribar.
El camí pot ser feixug però és més fàcil de transitar quan saps que els que tens al costat t'allargaran la mà quan estiguis cansat i el seu alè t'ajudarà si et sents ofegat.
Ningú ens va dir que els somnis eren fàcils d'aconseguir però a vegades les estrelles són més a prop del que ens pensem i només ens cal estirar el braç i tancar els ulls per aconseguir-les.
Com va dir un sabi xinès "no vulgueu empènyer l'aigua del riu perquè feu el que feu seguirà fluïnt al seu ritme".
Per tant no volguem donar presses al temps..... la motivació ens arriba i el canvi conviu amb nosaltres a mesura que passen els segons perquè cada experiència que vivim en aquesta vida ens condiciona qui som i on anem.