martes, 3 de noviembre de 2009

FELIUES......

UNA VISTA A MIL D'ENERGIA!!

LA SÈPIA Q NO FALTI...................
QUE ÉS ECONÒMIC RIURE....
PA XULA YO!!
Els greixos són una font de combustible energètic per al nostre organisme (9 calories per gram), però també desenvolupen altres funcions fonamentals per al bon funcionament del nostre cos: són una important reserva d’energia, col·laboren en la regulació de la temperatura corporal, envolten i protegeixen òrgans vitals com el cor o els ronyons, transporten i faciliten l’absorció de les vitamines liposolubles (A, D, E, K), ajuden de forma important a la formació de determinades hormones, subministren àcids grassos essencials (linoleic i linolènic), impedeixen que les proteïnes siguin utilitzades com a font d’energia, tenen una funció estructural per la seva presència en les membranes cel·lulars i intervenen en la sensació agradable que produeixen els aliments a la boca.
Nosaltres ens ho hem agafat al peu de la lletra!!!


per molts dies com aquest!!

3 comentarios:

AM dijo...

Està molt bé q els greixos protegeixin els nostres òrgans vitals, però si els recobrim de tant d greix pot acabar fent-los explotar d mala manera.
Per si d cas, a mi em va encantar el teu plat.

Myr dijo...

w el greix !!!!

shi shi shi, molts dies com aquest !!! amb o sense greixos !!!

petonàs!

Elena dijo...

jejejejejejjejejejeje..... aix quina obsessió!! mil voltes per Sant Gregori, molts de passejos per l'Escala.......... tot es crema